SPOED TRANSPORT

Top Koeriers zet al 15 jaar alles op alles om uw een optimale persoonlijke service te verlenen. Als geen ander kennen wij het belang van een spoedzending voor u als afzender en voor de ontvanger. Met uw spoedzendingen neemt u dus geen enkel risico.

Wij beloven u een:
1. Snelle en (inter)nationale bezorging
Wij werken snel. Onze koerier staat al binnen 15 tot 20 minuten bij u voor de deur als u uw zendingen laat ophalen in de regio van onze vestigingen in Haarlem, Eindhoven, Waardenburg, Alkmaar en Amsterdam. De overige tijd is afhankelijk van de afstand van onze vestigingen. Met meer dan 60 voertuigen bezorgen wij in heel Nederland en daarbuiten.

2. Betrouwbare, flexibele en altijd bereikbare koeriersdienst
Bij Top Koeriers staat de betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om deze redenen werken wij met representatieve chauffeurs die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must en daarom kunt u ons altijd meteen bereiken op: 0800 – 555 666 7.

3. Lage prijs
Bij spoedzendingen profiteert u bij ons van de laagste prijs. Met onze prijs (36 tot 40 cent per kilometer) zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde koerier!
Meer informatie over onze tarieven.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan is 1 telefoontje genoeg!

Bel nu gratis 0800 – 555 666 7 !
Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in heel Nederland tot ver daarbuiten. In veel regio's is onze koerier binnen 15 tot 20 minuten aanwezig om het pakket af te halen: