MEDISCH TRANSPORT

Als spoedkoeriersdienst met meer dan 60 voertuigen, verzorgt Top Koeriers al 15 jaar spoedtransporten voor leveranciers van ziekenhuizen. Zo verzorgen we o.a. het (spoed) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s en goederenontvangst van ziekenhuizen en vice versa. Wij verzorgen ook spoedzendingen tussen ziekenhuizen onderling.

Bent u leverancier van ziekenhuizen en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren.

Kies voor:

Chirurgische betrouwbaarheid
  • Met Top Koeriers zal uw chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken
Spoed of no-rush
  • Of het nu om een zending gaat die meteen geleverd moet worden( spoed ) of bijvoorbeeld een leenset met specialistische chirurgische instrumentarium voor operatiekamers met 1 dag levertijd(no-rush) Top Koeriers regelt het voor u.
Klantgerichtheid
  • Het zijn mensen die samenwerken, geen klanten. Wij luisteren graag naar uw behoeftes en komen samen met u tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medisch (spoed)transport.
Betrouwbaarheid
  • Wij werken met vaste chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse ziekenhuizen, die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Uw zending wordt nooit overgedragen aan derden.
Flexibiliteit
  • Spoedzendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must.
Bereikbaarheid
  • Onze centrale planning is 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis bereikbaar op 0800 - 555 666 7. U wordt direct te woord gestaan door een ervaren planner. Zonder wachttoon of doorschakeling.
Lage kosten
  • Met ons basistarief van 36 tot 40 eurocent per kilometen zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland.
    Voor vrijblijvende informatie of het maken van een persoonlijke afspraak belt u gratis 0800 - 555 666 7.
Top Koeriers rijdt voor opdrachtgevers in heel Nederland tot ver daarbuiten. In veel regio's is onze koerier binnen 15 tot 20 minuten aanwezig om het pakket af te halen: